کتاب مقالات مولانا
کتاب مقالات مولانا مجموعه بازخوانی متون دربردارنده ی ویرایش هایی جدید از برجسته ترین متنهایی ست که در ادبیات فارسی اهمیت دارند کوشش بر آن بوده است که این متون بدون آن که در اساس آنها دستی برده شود عرضه شوند.
- نویسنده مولانا جلال الدین محمد بلخی
- ویراستار جعفر مدرس صادقی
- موضوع فلسفه و عرفان
- قطع کتاب وزیری
۱۹۰,۰۰۰تومان
فقط 1 عدد در انبار موجود است
- امکان مرجوع نمودن کالا تا 7 روز
- ارسال 24 ساعته شهر تهران
- ارسال تیپاکس
- ارسال با پست پیشتاز
فقط 1 عدد در انبار موجود است
۱۹۰,۰۰۰تومان
- پشتیبانی 24 ساعته
- فرصت مرجوعی 7 روزه
- تضمین کیفیت و اصالت
- پرداخت امن بانکی
کتاب مقالات مولانا
معرفی کتاب مقالات مولانا به ویرایش جعفر مدرس صادقی
کتاب مقالات مولانا مجموعه بازخوانی متون دربردارنده ی ویرایش هایی جدید از برجسته ترین متنهایی ست که در ادبیات فارسی اهمیت دارند کوشش بر آن بوده است که این متون بدون آن که در اساس آنها دستی برده شود عرضه شوند از این رو تمامیت اثر و سبک متن دست نخورده باقی می ماند و تنها با پیراستن برخی فرعیات فصلبندی و تدوین مجدد و پاراگراف بندی و نقطه گذاری و رسم الخط یکدست متن به هیئتی تازه در می آید تا نه فقط برای پژوهندگان و کارشناسان بل که برای همه ی ادب دوستان مفید و خواندنی باشد. فیه ما فیه مجموعه ای ست از یادداشت هایی که از سخنان مولانا فراهم آمده است در ویرایش حاضر با فصلبندی و تدوین جدید متن تلاشی به عمل آمده است تا یگانگی اثر و پیوند نهفته در درون این مجموعه بی شکل حفظ شود.
درمورد نویسنده کتاب مقالات مولانا
جلال الدین محمد بلخی معروف به مولانا، مولوی و رومی، زاده ی 15 مهر 586 و درگذشته ی 4 دی 652 هجری شمسی، از مشهورترین و تأثیرگذارترین شاعران ایرانی است.جلال الدین محمد بلخی در بلخ زاده شد. پدر او مولانا محمد بن حسین، خطیبی معروف به بهاءالدین ولد و سلطان العلما، از بزرگان صوفیه و مردی عارف بود و نسبت خرقه ی او به احمد غزالی می رسید. وی در عرفان و سلوک سابقه ای دیرین داشت و چون اهل بحث و جدال نبود و دانش و معرفت حقیقی را در سلوک باطنی می دانست نه در مباحثات و مناقشات کلامی و لفظی، پرچمداران کلام و جدال با او مخالفت می کردند؛ از جمله فخرالدین رازی که استاد سلطان محمد خوارزمشاه بود و بیش از دیگران شاه را علیه او برانگیخت. سلطان العلما احتمالا در سال 610 قمری، همزمان با هجوم چنگیزخان از بلخ کوچ کرد و سوگند یاد کرد که تا محمد خوارزمشاه بر تخت نشسته، به شهر خویش بازنگردد. مولانا در نوزده سالگی با گوهر خاتون ازدواج کرد.شمس تبریزی در حدود سال 642 قمری به مولانا پیوست و چنان او را شیفته کرد، که درس و وعظ را کنار گذاشت و به شعر و ترانه و دف و سماع پرداخت و از آن زمان طبعش در شعر و شاعری شکوفا شد و به سرودن اشعار پرشور عرفانی پرداخت. کسی نمی داند شمس تبریزی به مولانا چه گفت و چه آموخت که این گونه دگرگونش کرد؛ اما واضح است که شمس تبریزی عالم و جهان دیده بود و نوشته های او بهترین گواه بر دانش گسترده اش در ادبیات، لغت، تفسیر قرآن و عرفان است.مولانا، پس از مدت ها بیماری در پی تبی سوزان در غروب یکشنبه 5 جمادی الآخر 672 هجری قمری درگذشت.
مشخصات کلی محصول
- نویسنده: مولانا جلال الدین محمد بلخی
- ویراستار: جعفر مدرس صادقی
- موضوع: فلسفه و عرفان
- قطع کتاب: وزیری
- رده سنی: بزرگسال
- تعداد صفحه: 206
- زبان: فارسی
- نوع جلد: شومیز
- شابک: 9789643051631
- ابعاد محصول: 23,5 × 16,5 × 1,8 سانتیمتر
- وزن محصول: 290 گرم
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.